Apr 30 2007

Moji dnevi doma

Objavil šuši 30.04.2007 pod miks

Ponavadi prvi dan prespim in zvečer pičim v Maribor, no tokrat nisem mogla. Kar se mi precej pozna. Drugi dan ponavadi šele opoldne pridem domov, pojem kosilo, grem spat, nato pa nazaj v Ljubljano, no tudi temu tokrat ni bilo tako. Nekje vmes navadno še obiščem celo familijo. Če sem doma več kot tri dni dobim napad alergije na to mesto.

Od četrtka sem že doma, v Mariboru še nisem bila. Vsak dan sem šla enkrat na kavo, potem pa k mami na obisk. Zvečer mogoče kam na pivo in okrog polnoči že domov, ker imam poln kufer pogledov in zbeganih pozdravov.

Mami naju z bratecom cel čas sprašuje zakaj sva tako čudna, midva pa ji skušava dopovedati, da zato ker sva doma. In ne šteka, da so tu ljudje FUKJENI in da komaj zadržujema svojo željo, da bi celo mesto v luft pognala…Če sem od četrtka že doma in se ne morem ganit iz tega klinčevega mesta, polnega malomeščanov, hinavcev in “najbolj pametnih ljudi, ki imajo samo dobre nasvete zame”, si skušajte predstavljati, kako z veseljem bi vsekala sosedo, ki špega za menoj vedno, ko grem iz hiše.

Pravkar iz mojih oči hrumijo solze veselja, ker sem dobila prevoz tu ven in grem, grem, grem….ahhhhhhhhh…olajšanje :D

 • Share/Bookmark

5 odzivov
5 odgovorov v “Moji dnevi doma”

 1. Big Gigant Head  Big Gigant Head - 30.04.2007 19:23

  Povrh vsega pa še kakšna krotilda zamori ane? :D

  Ja, provincialna slovenija je v krizi. To se ve ze dolgo ;)

 2.   bin - 30.04.2007 21:44

  Ej šuši! A si ne bi eno stanovanje v Ljublani kupila? Pa ne bo treba mami pa sosedam na oči hodit. Full life forever! Daj odloči se. Potem boš tudi lahko izpolnila /željo, da bi celo mesto v luft pognala./ :mrgreen: :D

 3. šuši  šuši - 1.05.2007 16:44

  BGH…Krotilda pride v četrtek :( In še zdaj nimam pojma kako naj pridem v Lj…to mesto se prav zaroti proti tebi, če nimaš avta…grrrrrrrr

  Bin…naslednja plača gre za avto, potem pa počasi za stanovanje ja :D

 4.   bin - 3.05.2007 14:01

  Imaš pa dobro plačo!

  Jaz moram za kolikor toliko spodoben rabljen avto pol leta delat. Saj veš, hrana, položnice, i.t.d.! A ti nič stroškov ne plačuješ?

 5. šuši  šuši - 3.05.2007 14:17

  hehe…nimam take plače. samo želim si, da bi jo imela :D sicer pa sem študentka

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !