Jul 27 2007

Home…emmm…home

Objavil šuši 27.07.2007 pod miks

Evo mene nazaj. Sem se nakopala, nasončila, odpočila, razpizdila…vse v glavnem.

Vse skupaj je sicer izgledalo bolj penzionistično, kar mi je tudi pasalo, z nekaj napakami. Predvsem pa sem ugotovila, da pomaga, če rečeš ljudem: “Idi v kurac!” V prihodnje boste od mene to večkrat slišali. In to v ljubljanščini, se pravi: “Pejt v kurac!” :P

Sicer pa sem do danes tako lepo enakomerno pridobivala barvo. Voda namreč ni bila popolnoma čista, tušev pa ni bilo in sem se pač žrtvovala in opazovala jadrnice, na katerih sem si želela biti (no sej sem se namakala tudi, ampak manj kot po navadi). Danes pa sem se pametno pozabila namazati s kremo, itak sem že imela lepo barvo. To pa se mi je lepo maščevalo in me je sonce vžgalo v rit, noge in hrbet, da bi lahko šla na glavno križišče namesto semaforja. Končno sem prišla domov, da sem se lahko namazala s “kremo za kravje vime” (to ma foter eno kremo ki pomaga pri vsem in se dobi pri veterinarju, pa kravica je prva v vrsti živali, ki so gor narisane), zdaj pa tako faj hladi hrbet pa noge…pa rit pujsasto.

No, naslednji čudež, ki se mi je na morju zgodil je bilo spanje s škorpijonom. Po večerji sem se malo zleknila na posteljo, brala knjigo, dremala potem pa so še kolegice prišle v mojo sobo in smo debatirale na postelji. Ko sem se končno vstala, sem opazila, da je 5 cm stran od mene ležal mini škorpijon (imam dokaz, samo čakam, da ga dobim). Lastnica apartmaja je sicer rekla, da niso nevarni in da se je verjetno prišel stisnit zraven take simpatične punce, ampak ji nisem verjela (ok, to vem, da ni nevaren). Sem pa celo noč po tem pila viski, da sem lahko zaspala, problem je bil, da je bilo viskija premalo in sem morala prešaltati na vino.

Zdaj pa sem malo utrujena od vožnje, sonca, martinijev in junk fooda pa se mi ne ljubi več kracati tukaj. Samo toliko, da moji moji izvejo, da sem doma in da sem živa.

P.S.: Teoo, ti si bedn, ker nisi prišel v Koper na pivičko. Bi videl moje živo rdeče noge. Ziher bi ti blo zabavno.

Pa še to…mogoče bom dodala še kak slikovni material, če me ne boste gledali :P

 • Share/Bookmark

4 odzivov
4 odgovorov v “Home…emmm…home”

 1. Big Gigant Head  Big Gigant Head - 28.07.2007 07:39

  Kar na mail pošl slike. Pa še čopke …

 2. lukaz  lukaz - 28.07.2007 08:14

  sej ta teden itak v elitno soseko uletis da te mal s pepelom posujemo :D

 3.   teoo - 28.07.2007 15:13

  ne bit sitna zdej. nism mel cajta, ker sem si moral it na tenis komolc poškodovat.aargh the pain! do dans bi mogle bit dol. ja. pol bi blo pa zanimivo:)

 4. šuši  šuši - 28.07.2007 19:04

  bgh…zmenjeno :P (kak pa je kaj diktatorca?)

  lukaz…bom probala, pokličem, ko bom v Lj :D

  teoo…sej pravim, da si dost zamudil :D pridem potem, samo da se zrihtam. Itak mam velik avto, boma kar v njem spala :D

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !