Apr 27 2008

Ugotovitve tedna

1.) Nisem vedela, da je psihoanaliza mene tako zabavna, da se analitiki kar vrstijo ;) :D Amaterski analitiki, se razume. Pa sej priznam, da nisem normalna in še ene par stvari, ki jih načeloma ne priznam.

2.) V enem dnevu sem se od pomembne gospodične naučila brati iz oči. Takoj sem vedela, kaj se dogaja z mojo drago. In celo uspela sem si dopovedati, da ni važno kaj jaz mislim. Postajam skoraj razumen in razmišljujoč človek. Painkillers please! :D

 3.) Fotr več zapravi za kosilo za dve osebi, kot jaz za “drage” čevlje. Bravo fotr :roll:  In od kod prijaznemu natakrju ideja, da bi jaz sladico, ki ne redi? Mislim, da si zaslužim višjo “finančno pomoč”, bom napisala uradno pismo ministru Fotru. Inflacija, inflacija.

4.) Ne jebem ljudi, ki me ne jebejo. In jebem tiste, ki me jebejo. Tole ima več smisla, kot se zdi na prvi pogled :D

5.) Once again se je srčece moje izkazalo in padlo z neba direkt k meni na kavo in dve uri pogovora. Odkrivam pozitivno ignoranco. Cenim tudi to, da ve, kdaj je treba biti tiho, in to, da me opozori, da v trenirki in razvlečeni majici ne smem v trgovino, ker bi šla v stečaj (trgovina, ne jaz).

6.) V nobenem pogledu nisem (dovolj) lahka. Ali pa so vsi okrog mene nesposobni :lol:

7.) Vsak dan bolj kašljam. Ponočevanje in spanje z mokrimi lasmi ne pomagata.

8.)  Včeraj sem prišla na Štajersko. Še preden sem prišla čisto k sebi sem izvedela prve čenče in dogodke, ki se me ne tičejo. Izgleda, da bo tole zabaven teden, poln analiziranja dejanj, ki se mi jih ne ljubi analizirati, pa jih bom, ker imam rada tole bitje, ki se še vedno poganja z glavo skozi zid.

9.) Kadar sem zblojena, sem zblojena za znoret. Če gre kdo takrat na kavo z menoj, se mi smili iz dna duše.

 • Share/Bookmark

5 odzivov
5 odgovorov v “Ugotovitve tedna”

 1. irena  irena - 27.04.2008 13:31

  vzamem št. 9, tenkjuverimač, ker mam čudovito metodo za takšne primere. reče se ji čokoladna tortica. :cool:

 2.   Morska - 27.04.2008 13:32

  Psihoanaliza je za staromodne, neamaterji je sploh ne potrebujemo :) Nejebanje nejebajočih je popolnoma smiselno, saj bi jebanje le teh bilo kot mlatenje prazne slame :) Enostransko jebanje je za tiste, ki ne znajo jebat. :)

 3. šuši  šuši - 27.04.2008 14:43

  čokoladna tortica rešuje probleme, irena :D

  morska…psihoanaliza je zabavna, če je ne prakticirajo na tebi in potem želijo potrditev besed :D vsi skupaj se naj naučijo jebat, prosim lepo :D

 4. lukaz  lukaz - 27.04.2008 19:42

  susi sej ves da te mamo radi :D

 5. Blazz  Blazz - 27.04.2008 23:50

  9tka anytime. ti dam pa malo((pre)več) cukra v kavo, da boš mal manj sitna pa bo :D

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !