Jun 28 2008

Ugotovitve tedna

Objavil šuši 28.06.2008 pod miks

1.) Mačko je treba nahraniti … včasih večkrat na dan!

Za ozadje:

YouTube slika preogleda

2.) Slabo voljo preženem s kričanjem … in happy pills ;) Trenutno pa bolj: depresija, depresija v očeh, depresija na obrazu …

3.) Pogrešala bom mojo bejbo. Kdo ti je dovolil, da greš v Makedonijo, preden imam jaz čas za najine celodnevne bluzatorsko-izobraževalne seanse??? In kdo me bo spraševal snov za faks? In kdo bo jamral, da dobro kuham? In koga bom pitala? Prid nazaj, noooooo!

4.) Uradno delam na tem, da uničim svoj okus. Oprostite, a LEPI sandali za manj kot 40  € pa ne obstajajo? Nočem kičasto zlatih, omastih ali pač enega od ostalih treh modelov, ki jih nosi cela Ljubljana. Povrhu vsega se zadnje čase pojavljajo še težave v smislu princeske na zrnu graha.

5.) Sovražim napovedovalce na radiu (razene ene special person, ki jo je pa itak vedno fajn poslušat ;) ). Večinoma mi gre po glavi, da bi poklicala in tipu rekla, naj že enkrat utihne. Zato poslušam radio SI. Tam so manj nadležni … samo kaj, ko mi doma prekinja sprejem te postaje :( Hreščanja pa tudi ne maram.

6.) Spet me je šokiralo dejstvo, da so ljudje lahko tako nenormalno usrani. Bog pomagaj. Pa ne, da sem jaz zadnje čase kaj preveč pridno letala z metlo … sem bolj grizla kulije. BTW, a je komu že uspelo, da se je med pisanjem z zeleno kulico popisal po nosu? No, meni je :roll:

7.) Presežek imbecilnosti: pošljem sms kolegici, da me zjutraj pokliče, če se slučajno ne bi zbudila, da ne zamudim na izpit … in si pozabim nastaviti budilko. No ja, vsaj moji živčki so se zbudili 6.15, da sem se vrgla pod mrzlo vodo in odletela na faks. Saj res, izpit sem pisala z mokrimi lasmi. In ja, za spremembo sem ga naredila.

8.) Uspeh: kupila sem si tri kose poletne garderobe. Enega z napako! Bravo naši :roll: Dragi moj, prosim, da me nehaš ignorirati … pridem v ponedeljek nazaj. Ampak res upam, da niso zadnje hlače te številke.

 • Share/Bookmark

9 odzivov
9 odgovorov v “Ugotovitve tedna”

 1. ninamalina  ninamalina - 28.06.2008 10:44

  ti vsaj najdeš kake primerne sandale. moja stopala se nekam čudno zvijajo in čisto vsi sandali (z visoko peto), ki jih probam, so zame neprimerni. za moje gležnje so očitno primerni samo gojzarji. al pa japanke. pa še pri njih včasih s peto drsam po tleh.

 2. sloncica  sloncica - 28.06.2008 10:50

  Stara, kaj je pa to za ena psiho mjuzik?!

  Res ne vem, kdo se nekega dne zbudi in si reče: “Jest bom pa napovedovalec na radiu.” Nerazumljivo.

 3.   L. Noir - 28.06.2008 12:54

  na radiu delaš, če si grd. včasih ti tudi pametn ni treba bit. a-men.

 4.   mateja - 28.06.2008 13:12

  4) te čisto razumem. iščem nekaj udobnega(!), brez/nizkopetnega, za pod 40 €. misija nemogoče, če hočem, da so mi poleg vsega še všeč. btw, če ti 7-8cm peta ni preveč, vem za ene lušne bele v zari – jst ne znam hodit v tem, smrk smrk.

  5) internet radio je zakon :)

  8) če napaka ni prevelika oz. se da popravit, izsili popust. jaz sem zadnje take hlače v celi trgovini vzela, jasno se jih ni dalo zamenjat, pa preveč so mi všeč za denar nazaj vzet. pa predlagam da prideš oborožena s sprintanim ZVPot, predvsem 37c člen ;)

 5.   mateja - 28.06.2008 13:14

  namesto smajlija z očali je seveda 8.)

 6. deklina  deklina - 28.06.2008 18:37

  Ljudem, ki jih opisuje L.Noir, se strokovno baje reče, da majo “fris za na radio”. :D Še hujše kot to, da ne najdeš nobenih čeveljcev, je to, da čeveljce najdeš, pa jih nimaš časa it iskat in dobro veš, da so jih vmes že prodali. Bljak…

 7. nitka  nitka - 28.06.2008 20:54

  Oooooo šopaaaaj ;) Tale komad je pa zakon… nisem vedla, da je od Umeka :lol:

 8. Blazz  Blazz - 29.06.2008 10:20

  Muce imam rad, in jih z veseljem nahranim če se mi le pustijo šlatat. Včasih večkrat na dan!

  :lol:

 9. šuši  šuši - 29.06.2008 10:39

  nina…sprijazni se, da si čudna :lol: ;)

  slonči…to je umek :D ja, ne … ti napovedovalci. Ugotovi na koga je letela opomba v oklepaju :D

  L.Noir…ne morem se strinjat. Mislim, no … saj izjeme potrjujejo pravila.

  mateja…Zara nima moje številke na ženskem oddelku. Eh, to v trgovini bomo že uredili. Ni problema.

  deklina…tak jih imaš preveč :D

  nitka…veeeeeem, če se mi že ves tedden suče po glavi :D

  Blazz… ;)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !