Jul 30 2008

Jaz že vem zakaj

Objavil šuši 30.07.2008 pod Poškodba dneva, miks

Folku ni jasno, zakaj travmiram ali se skrivam, kadar srečam določene osebke. Včasih mi pač ni do tega, da bi se delala, da sem prijazna, samo zato, da fotr ne bo poslušal neumnosti. In potem jih moram jaz.

Bivši (tisti, katerega avto sem zagledala na vikend oddihu) mi je namreč včeraj poslal eno prav luškano sporočilo. Poleg small talka je namreč vključil še zanimivo trditev: “Na ušesa mi je prišlo, da si zaročena! Kako je s tem?”

Nazaj sem mu napisala, da sem zaročena in noseča in dodala enega velikega smeškota, pa ni dojel. Zato sem kasneje razložila, da se mu ni treba bati ničesar in da sem še vedno samska, po zadnjih izkušnjah celo zelo srečna, da je tako. Ah, to je človek, ki bi me naj poznal …

Če bo slučajno še kdo kdaj vprašal, zakaj travmiram, ko srečam bivše tipe. No, na primer zato, ker me vedno sprašujejo neumnosti in jaz moram prijazno odgovarjati, ker me imajo njihove mame še vedno preveč rade. No ja, lahko sem vesela, da se pogovarjajo o zaroki, vsaj tretjega otroka od dveh očetov ne bom imela. Upam.

 • Share/Bookmark

6 odzivov
6 odgovorov v “Jaz že vem zakaj”

 1. Pris  Pris - 30.07.2008 11:09

  Ah, appearances …

  Če ti ni do pogovora pač rečeš: “Sori, ni mi do pogovora s tabo” in greš naprej, neobremenjena s tem, kaj si bo mislila njegova mama. :D

 2. šuši  šuši - 30.07.2008 11:13

  Ne morem, ker potem mojega fotra živega požrejo. On pa vedno govori, kako sem jaz pridna in lepo vzgojena :D

 3. Pris  Pris - 30.07.2008 11:17

  Jaz sem se staršem svojih bivših boljših polovic bolj kot ne izogibal, verjetno zato, da niso vedeli, na koga streljati, ko je nastopil bridki konec. :P

 4. sakir  sakir - 30.07.2008 11:29

  Ko srečaš nekoga nezaželjenega, nadaneš prijazen nasmešek in leden pogled, ki prebada. Tako daš vedeti, da si še vedno prijazna in sladka, vendar osebo, ki ti prihaja nasproti previdno opozarjaš, naj drži distanco. Deluje.

 5. irena  irena - 30.07.2008 12:54

  šuš, i understand perfectly. :cool:

  sicer sem se pa že kar dobro izučila v veščini pozdravljanja in neustavljanja. jst se lahko tudi na plaži naredim hudo zaposleno and in rush, če hočem. :)

 6. sikfak  sikfak - 30.07.2008 17:31

  Ma sej mamo vsi en tak preprost obrambni mehanizem za bivše v možganih. Sam ljudje se ga kr bojijo uporabit. Jst vse zasovražim, pa četudi v bistvu ni česa sovražit. :D Si pač ustvarim idejo. Pa si pol rečem..ah, glej jo primitivko, spet teži pa grem naprej..

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !