Jul 31 2008

Moj najdražji kraj na zemlji

Objavil šuši 31.07.2008 pod miks

Jutri pa odhajam. Ta majhna vas in “naša” hiška na hribu me vsako leto pričakujeta. In samo enkrat sem ju spustila ven, ker smo bili s prijatelji na morju. Še vedno komaj čakam, z otroškim veseljem v očeh. Najbrž bom zjutraj spet kar sama od sebe od 5h vstala in pripravljala stvari.

Kljub svojim letom in odseljenosti, še vedno hodim s fotrom na dopust. Bolj malo je ljudi, ki bi jih zvlekla v gore. Jamranja pa na tako čudovitem kraju res ne bom poslušala. Lastniki najbrž mislijo, da sem lezbijka, glede na to, da vsako leto pripeljem drugo kolegico, fanta pa nikoli. Še takrat, ko sem ga imela, sem ga raje pustila doma, ker bi ga hoja preveč bolela. Letos sem sicer določenemu osebku rekla, če bo prišel na obisk, ker je najin odnos zadnje čase zelo prijateljske narave … pa se še ni dokončno odločil (že to je dosti, da je interes pokazal). Jaz bom pa tako imela polne roke dela z nečakom in nečakinjo, ki ju bom po enem letu lahko spet razvajala. Za tamalo sem celo doma še našla eno oblekico, ki ji bo prav, tamali pa bo najbrž dobil novo knjigo.

Koliko prask, ki bodo postale brazgotineI , bom letos staknila, ne upam niti pomisliti. Zaradi razigranosti, ki jo občasno dopuščam otrokom, bom v vsakem primeru spet cela plava. Hvala bogu sem zaenkrat še dovolj močna, da ju držim, ko mi plezata na glavo. Sicer se imam namen prej vrniti v LJ, pa vem, da sama z dedijem ne uživata pol toliko. Tamala pa dosti manj komplicira, če sem jaz zraven, ker že obvladam veščine napizdovanja in prepričevanja. Zna pa biti naporno z otroci 10 dni, ko je treba brisat noske, ker pogrešajo mami in atija, ker so padli, ker so pozabili povedat, da bi čokolado, ker nismo kupili ogromne čokolade, da se na soncu ne bi stopila in ker ne dovolimo, da z japankami hodijo po skalah. Aha, pa zato, ker mlajša sestrica tepe starejšega bratca (that’s my girl!).

Jah, naši pikeci imajo dovoljenje za razvajeno obnašanje, kadar so z menojII . Itak bosta čez par let že v puberteti in jima bom morala kupovati alkohol.

Torej, če me boste v naslednjih dneh kaj rabili … me pokličite. Včasih imam telefon s seboj, sicer pa zvečer nazaj pokličem. Pogovor z odraslo in zateženo osebo vedno paše :D

 1. tista od lani še vedno veselo kazi mojo lepo bedrco[daj me gor]
 2. sta se učila od najboljše :D [daj me gor]
 • Share/Bookmark

5 odzivov
5 odgovorov v “Moj najdražji kraj na zemlji”

 1. sikfak  sikfak - 31.07.2008 19:12

  I tata bi sine..vzem me saboooo!

 2. šuši  šuši - 1.08.2008 09:28

  si že spakiran? Kmalu gremo!

 3. sadie007  sadie007 - 1.08.2008 09:38

  lepo se imej in uživaj … jst se sicer ne bom ponujala it s tabo, ker sem pusi in v gorah zmeri jamram …

  lupčka :*

 4. sikfak  sikfak - 1.08.2008 14:32

  Ma ja..ždim tle na šihtu in se ne vidim vn. O hribih lahko samo še sanjam. :S

 5. Blazz  Blazz - 2.08.2008 13:17

  uživaj. u deserve it :)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !