Jan 21 2009

Are you sure you’re talkin’ to me?

Objavil šuši 21.01.2009 pod KULInarika, Mislim..., hihihi

Mi je rekel cukrček … no one has ever called me CUKRČEK.

Mislim, ko me pogledaš, ne pomisliš ravno na … cukrček. A nisem ravno zadnjič rekla ‘don’t call me sugar, call me honey’? Ok, pa to je bilo zaradi tega, ker ne maram sladkorja, imam raje med, če že moram kaj sladkega. Med in čokolada.

Mislim, bila sem že Ledena in Brezsrčna. Čeprav … I am deep, somewhere deep down inside. Kot tiste čokoladke, ki imajo trdo lupino, potem dolgo ni nič, potem pa je en špukec kreme. Ampak tale cukrček pa se lahko primerja s tistim, da sem prijetna. Mhm, If you like pain in the ass.

Kar še ne pomeni, da grem z njim ven … ali s komer koli. Ne, ker bi bilo kaj narobe z njim. Samo, jaz se tu, ti si tam, vmes je ene par ljudi in ene par let, odkar sva se nazadnje pogovarjala in ne zajebavala. Vezane mi v določenih trenutkih povedo, da so mi fouš, ker sem samska … ja, vem, jaz sem tudi bolj srečna. Čeprav bi ravno zdaj, ko sem priročno zbolela pred izpitom, imela tu nekoga, ki bi mu rekla muuuci in ga poslala kuhat čaj, potem pa bi se skupaj učila letnice na pamet. In so slabi trenutki, ko bi se zavila okrog Moškega in ga brcala v koleno, da me slučajno ne bi nehal stiskat … ah, moja nežnost. Ampak samo, če bi bil Moški, softićev več ne sprejemam (verjetno do naslednjega, samo si je pa fajn mislit, da jih ne).

In mislim, da bi me po nekaj časa tudi ta Mr. Cukrček gledal, kot da sem mu pobila pol družine. Človek se res zamisli nad svojim izgledom. No, pa saj sem si kupila novo maskaro.

In upam, da določeni ljudje ne berejo tega. Ker v tem primeru sem si spet skopala globoko luknjo.

 • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “Are you sure you’re talkin’ to me?”

 1. irena  irena - 22.01.2009 02:09

  nikoli ne računaj, da ta določeni ljudje ne berejo. the hills have eyes. :)

 2.   Gaber - 22.01.2009 10:30

  Jao! Sedim v pisarni. In dežne kaplje mi polzijo po licu. ;)

 3. šuši  šuši - 22.01.2009 14:37

  irena … hvala za spodbudne besede :P Čeprav imava s tem že izkušnje :lol:

  gaber … hitro obriši dežne kaplje. Jaz sem upala, da so solze od smeha ;)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !