Mar 25 2009

No in …

Objavil šuši 25.03.2009 pod miks

… kaj pa zdaj?

Mah, ugotovila sem, da sem stara … ali pa ne stara, samo zanemarjam življenje izven stanovanja. Dejansko življenje. Razen ko me Johnny in Petrarca peljeta ven. Čeprav nisem več takšna gospodinja, kot sem bila pred mesecem dni.

Ampak danes pa umiram, z razlogom seveda. Rabim čistilko in nekoga, ki mi bo zlikal cote. Jest ne morem, tako da kuhati ni treba nikomur. Lahko pa pride en nizozemc, se usede zraven postelje in mi prebere vse glagole … v teh par časih. Ali pa če mi kr vse znanje v glavo zlije. Klinc, namesto tega dobim podoknico nekega bosanskega narodnega ansambla. Oh joy.

Uspela sem ugotoviti, da sem mali zasvojenček. Odvisnik. Cigareti, čokolada, čaj z mlekom, dobro vino, izživljanje sama nad seboj, Dior … aja, nove odvisnosti, ki sem si jo priznala, vam ne izdam. Ne, ni seks. Če bi bil … bi še bolj ubijala s pogledi. Zdaj sem se pa spet spomnila, koga pogrešam.

YouTube slika preogleda

Sem pa vesela, da so nekatere zanke popustile. Sicer se moram še za kakšna dva tedna konkretno zakopati v delo … potem pa bo boljše. Potem pa grem na počitnice. Mi je vseeno, kdo me pelje. Samo malo svežega zraka, dolg sprehod v tišini in udobna postelja. Ja.

Potem pa naprej … Don’t speak.

  • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “No in …”

  1.   maja - 25.03.2009 15:24

    Sočustvujem. Delim vse tvoje, javno priznane, odvisnosti (ki so v bistvu fajn…) in “zakopane tedne”. Kolikor bedno se morda sliši, ampak je dobro prebrat, da je nekje nek sotrpin… :)

  2. šuši  šuši - 25.03.2009 22:29

    maja … jaz bi bila zakopana z bolj koristnimi stvarmi :roll: to ni več niti zabavno.

  3.   jotaeater - 27.03.2009 00:52

    sej so spet skupaj, na turneji po ZDA v maju!:)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !