Apr 21 2009

No life

Objavil šuši 21.04.2009 pod miks

Spet me čaka zvijanje hrbtenice na stolu, za mizo, ob kupu zapiskov, knjig, barvnih kulijev, slovarjev in mojega dragega Fjodorčka (ki ga čaka še konkretna terapija s čistilnimi sredstvi in sesalcem), z vklopljenimi novicami na tv Slovenija, BBC, CNN in TV5 hkrati … najmanj (note to myself: pokliči na t2, da ti prinesejo novo malo sivo škatlo, ker je ta crknila). Po današnjih ugotovitvah (ker pač nisem vestna študentka), bo to trpinčenje trajalo od ZDAJ (no, ok, od danes dopoldne, ker zdaj grem že spat počasi) do konca septembra. Če bo vse šlo po sreči. Drugače pa bomo potegnili še kakšno leto.

Tako torej odpadejo vsa povabila v smislu: Šuška, prid z nami na Škisovo, Šuška, prid z nami na majske igre, Šuška, prid z nami na morje, Šuška, prid z nami na sladoled, Šuška, prid ga pit z nami, Šuška, časti za diplomski seminar itd. NI ME. Ždim za knjigami in sem zoprna. In govorim v 4 jezikih, zaporedje ni nujno logično.

Seveda se me ravno sedaj loteva nek ubijalski prehlad, kombiniran z menstruacijo in napadom ‘vsak dan očistim celo stanovanje’. Da imam razlog, da sedim doma, mi je izginila določena vsota denarja. Namenjena je bila MENI in MOJIM izmišljotinam. Jebeš čevlje, frizuro in počitnice. Gremo delat. Pogosti so tudi napadi samopomilovanja in naštevanja nesposobnosti. In stiskanje namišljenih mozoljev.

A me lahko kdo zavije nazaj v vato in pospravi v predal?

 • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “No life”

 1. Slončica  Slončica - 21.04.2009 23:38

  Šuška, prid z mano na kosilo. :)

 2. cestnitekac  cestnitekac - 21.04.2009 23:58

  Če je tvoje razpoloženje res takšno kot praviš, bi bilo mogoče najboljše, da si privoščiš kakšen večer u izi s kolegicami. Da se mal sprostiš in izklopiš možgane – pa seveda pozabiš na vse kar te še čaka. Ampak res, sam en večer ;)

  Potem pa vse lepo po korakih. Pa po opravljenem izpitu spet kakšen tak večer, da se sprostiš. Raje glej samo od izpita do izpita. Ne pa od danes pa vse do septembra, ker pol bo filing sam še slabši ;)

  lp, CT

 3. šuši  šuši - 22.04.2009 08:40

  dragi cestni tekač. Očitno ne študiraš na prevajalskem oddelku. Sicer bi vedel, da enemu izpitu še isti dan, v vsakem primeru pa naslednji, sledi še en izpit. Torej je treba gledati na celoto, ker v enem dnevu ni časa predelati vsega in še žurati s prijatelji.

  Slonči … za hrano je vedno čas ;)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !