Maj 27 2009

Spreminja se počasi

Objavil šuši 27.05.2009 pod miks

Obračanje nazaj je včasih koristno. Čeprav ni priporočljivo, ker zna biti neprijetno, ko najdeš lastne napake, nepravičnosti, druge poti, po katerih nisi šel, ker jih nisi videl, ali hotel videti.

Zavedle so me lučke, sveče, sladkor, dolge noči in zgodnja jutra. Potem ko sem odstranila zlato pentljo in ovojni papir se je začela agonija, kratka, a prav nič sladka. Dokler nisem ugotovila, da logična razlaga ne obstaja. Ni nekega določljivega vzroka. Uganka, katere ne bi znala rešiti, rešitev pa je na listu, ki ga je odnesel veter. Čas pa vendar ni stran vržen. Učenje za življenje v etapah, z odmorom za malico.

The answer is blown in the wind …

Južni veter pa mi je v oko vrgel neko smetko. In ko sem jo odstranila sem videla drugače. Nespremenljivo spremenljivko. Potovanje po sinusni krivulji gre navzgor, trenutno … in nikoli ne veš, kdaj padeš v črno luknjo, ko se krivulja spremeni v spiralo. Vrtinčast tobogan, po katerem se je zabavno spuščati, ne pa tudi pristati. Plezanje nazaj bi pomenilo gledanje filma od tukaj nazaj.

I can’t promise I will heal you/…/ the past is done we’ve been betrayed, it’s true

Živčno prestopanje na mestu in shizofreno gledanje obeh (ali vseh) poti je zapravljanje časa. Prvi korak proti beli tišini pa mora biti narejen z odprtimi očmi. Če so priprte je kot skakanje z bungeejem ali prostovoljni prosti pad. Samo sebi namen … ali pa zgolj za adrenalinski šus.

Give up yourself unto the moment, the time is now …

  • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “Spreminja se počasi”

  1. coldhardbitch  coldhardbitch - 27.05.2009 08:30

    Ne da bi poznala vsebino tvojega zapisa sem si pred parimi minutami v Evstahijeve cevi nabila The time is now. Moloko <3

  2. šuši  šuši - 27.05.2009 08:41

    great minds think alike :lol:

  3.   nimfa - 28.05.2009 09:37

    Jst pa v poslušanje in gledanje priporočam tole .

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !