Maj 28 2009

Nisem

Objavil šuši 28.05.2009 pod Mislim..., Poškodba dneva, depra

Manjkata mi dva dni spanja. Zjutraj, ko sem za eno uro zaspala, spet z listi na glavi, sem se zbudila vsa panična, kajti ni se mi niti sanjalo, kateri dan je. Če sem kar prespala dan in noč, kaj se dogaja, kje sem.

Zadnji tedni minevaju brez spanja, brez hrane, brez potrebe po hrani. Od riti je ostal samo še celulit, joške sem očitno nekomu podarila, ob omembi hrane me večinoma zagrabi bruhanje, ker mi nič ne paše. Na večer, ko si vlečem odpadajoče lase iz glave, mislim na neumnosti in sem sploh užaljena, če kdo samo s prstom pomigne v napačno smer. Kakor dete, ki je izgubilo svojo dekco.

Matr si grem na živce!

Pogledam iz postelje in vidim samo sebe ležati na tleh, z lasmi vrženimi po parketu, dolgimi nohti in tisto pudrasto svileno spalno srajco, ki je že davno več ni.

Je pa nova stara. Roza majica, ki jo je mama nosila, ko sem bila majhna. Dolga, s pisanimi gumbki, ki spominjajo na smarties bonbone. In ji jo je kupil fotr … najbrž mi jo je zato tudi podarila. Čeprav se izredno čudim tej gesti. Ampak jaz se spomnim še posebnega vonja te majice. Po mami. A še bo tako dišala, če jo bom jaz nosila? Po pari iz starega likalnika.

P.S. (poškodbe, poškodbe): S sandalom sem si pretepla gleženj (do plavo-rdečega) in prste sem si priškrnila v koš za smeti. Kazen za ločevanje odpadkov!

 • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “Nisem”

 1.   paxman - 28.05.2009 21:38

  Ojejzorz. :O

  Aja, danes sem tudi jaz staknil eno na nogi. Pa točno vem kako in zakaj. Na hitro: padajoča škatla kilskega sladoleda + kao supermanovi refleksi = grda buška nekje na polovici goleni, ki za povrh peče k’ svina, saj me je kar konkretno pošmirglala. K sreči je bila boca na tričetrt prazna, sicer bi bil zdajle nepremičen ležal z gipsom do jajc.

 2. šuši  šuši - 28.05.2009 22:39

  veš, da si prvi človek danes, ki me je pripravil do smeha, ki ni bil od panike, ali utrujenosti?

  Še sreča, da je sam buška! Do poroke bo vse v redu, razen če se poročiš jutri.

 3.   tina - 29.05.2009 12:51

  Čudno glede hrane – js pa glih med učenjem ful jem. In kar skoz sem lačna in skoz bi nekaj mlela. Nenasitna. :) Meni bo pa rit zrasla. :)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !