Jul 01 2009

Veliki bum

Objavil šuši 1.07.2009 pod miks

Stopila sem v dvigalo, se naslonila na steno, pogledala v špegl, strop in globoko izdihnila. Sosed iz 13. nadstropja pa v smeh! Potem pa jaz tudi. Ker: kaj je tako hudo?

Odgovor na to vprašanje je predolg. Spet se je vse zakompliciralo. Dobila sem možnost rešitve, jaz pa … sem cel dan kuhala, pospravljala, debatirala o fi-ju, tipografiji, paradi ponosa, potem sem pomivala, malo zacmihala. Nekaj časa sem držala mamo v naročju, ji odpirala dlani in jih masirala, jemala meso iz njenega krožnika, nekaj časa nemo strmela v mizo in stiskala ustnice.

Potem, ko sem zaklenila vrata, oprala lase, po koži drsela z magnolijami in skadila še 150 čik danes, sem se ulegla na posteljo … zdaj pa ne morem več ustati. Hrbet ne dovoli.

Ugotovitev? Če bi se malo manj sekirala, ne bi imela pokvarjenega želodca in hrbet bi 100x manj bolel. In stvari bi potekale bolj gladko in nič več ne bi bila tragedija. Še podočnjaki bi viseli z mene v neki normalni meri. No ja, vsaj zato imam novo rešitev – kila pudra v prahu! (kadar se slučajno spomnim, da bi lahko uporabljala ličila, kadar zapustim bajto)

P.S.: I want my boobs back! On the other hand – mogoče mi bodo predlanske kopalke prav.

  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !