Jul 09 2009

Moje rože?

Objavil šuši 9.07.2009 pod miks

Včasih popolnoma naključno srečanje in naključni pogovor napeljeta stvari v to smer, da se slika izbistri. Ko čakaš in se čudiš, zakaj se ni nič zgodilo, ali zakaj se je tako zgodilo. In ti je po eni kavi vse popolonoma kristalno jasno.

Počasi sem stopala po razgretem ljubljanskem asfaltu in nastavljala zobe sončku. Zahvaljevala sem se višjim silam, ki me zadržujejo tu. Pa tudi svojemu šestemu čutu, Johnnyju, ki je imel prav, in nedotakljivosti. Ko sem prišla domov, sem vse rože zmetala skozi okno (tvoje, tvoje in tvoje) in se olajšano smejala, z iskricami v očeh. Ker vem, da bo za vse ostalo poskrbela usoda. Nahranila sem 9 svojih namišljenih mačk in uživala ob delu.

Napisati bo treba novo pravljico.

Pa še dolg ti ne bo jasn!

Grem po nove rože, moje rože.

 • Share/Bookmark

4 odzivov
4 odgovorov v “Moje rože?”

 1.   Ruth* - 10.07.2009 09:25

  Ne maram jasnih stvari, vedno se nekako čudno razjasnijo in jaz potegnem ono kratko. U biti pa mi je kasneje toliko lepše. Pa svobodno se počutim (čez čas). Tole!

  http://www.sanje.si/images/dela/PateticoKonecje.mp3

 2. šuši  šuši - 10.07.2009 11:42

  Tisti občutek osvobojenosti je super. Pa tudi če potegnem ta kratko.

  Sem ravno včeraj rekla kolegici, da ne vem, zakaj tak napad dobre volje. Če zaradi tega, ker lahko rečem, da sem imela prav, ko sem govorila, da so tipi barabe :mrgreen: sam mislim, da najbrž zato, ker mi je dost vseeno.

 3.   Ruth* - 10.07.2009 12:28

  Ma ne, niso vsi tipi barabe, samo pa sem prepričana, da vsakega vodi IZVIRNI GREH (hehe, kako ludo se sliši). So tipi, ki se uprejo temu grehu (TAKE JE TREBA NAJTI) in so taki, ki se pretvarjajo, da jih ne gene, u biti pa te zajebejo ko se ti najbolj zaljubiš – onda dojde to sranje ven pri njih i evo – že spet sisaš veslo. :>

 4. šuši  šuši - 10.07.2009 12:54

  Ruth, jaz tudi pravim, da niso (ampak da se zraven mene spremenijo :D , namesto iz žabe v princa, iz princa v žabo … očitno sem čarovnica). Hehe, res se noro sliši, sam se strinjam :D Zdaj pa najdi ti takega, meni se zdi zadnje čase, da se vsi veselo prepuščajo izvirnemu grehu (sej ne, da se jaz ne, ampak jaz to vsaj počnem pametno in tako, da nikogar ne zaj***) :mrgreen:

  Ampak kot vidim, sem se le nekaj naučila: biti še bolj stroga in še bolj zahtevna :lol:

  aja, zgornji link me ne upošteva, spljoh :S (razen tega, da ga je blogos zmečkal, me vrže na stran, ki ne obstaja, na strani od sanje.si, pa ne vem točno, kaj bi naj kliknila. Imam pa mačkaste olajševalne okoliščine ;) )

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !